Redo för fest

2020 var inget bra år för alla oss som älskar att gå på fest. Helt plötsligt så ställdes allt in och klänningarna vi köpt fick hänga kvar i garderoben. Men bättre tider kommer. Vi hoppas alla på att 2021 blir året då vi får gå på många härliga fester. Kanske kan vi ha bröllopet vi sköt upp eller 40-årsfesten som inte blev av.

Toppa din outfit med snygg makeup

Så varför inte börja planer och hitta några riktigt snygga stilar inför kommande evenemang? Glöm inte din makeup! För oavsett om det är galamiddag eller en enklare tillställning kan du alltid framhäva din naturliga skönhet lite extra med en bra makeup. Bäst av allt är att du kan hitta det du behöver online – köp hem det du behöver här.

Färg är viktigt

Precis som du väljer en klänning för att framhäva dina bästa drag så är färgerna på din makeup lika viktigt. Vilka färger som passar dig beror på vilka naturliga färger du har. Om du naturligt har varmare hudton så välj varmare färger som orange och brunt. Har du istället mer nordiska kalla färger är det klokt att välja lite kallare färger som exempelvis rött och lila.