Mode för män under hösten och vintern 2020

När vi nu lämnar sommaren bakom oss och går in i den mysiga hösten och närmar oss den härliga vintern, är det dags att titta på vad du som man ska ha på dig. Det är en riktigt spännande modesäsong som väntar på dig, med massor av inspiration från natur och helt rätt i tiden med ett starkt miljötänk. Vi hjälper dig att hitta rätta plaggen för just dig.

Klassiskt mode

I höst och vinter ser vi ett klassiskt mode av traditionellt snitt för alla åldrar. Kläderna skall vara välskräddade och välsydda. Det ska synas att du har klass och stil. Slipsen är ett måste för att matcha kavajen i ett naturligt material, exempelvis flanell eller ull. Naturmaterial är stort denna säsong och då i jordiga färger. Du kan alltid hitta något intressant online som lyfter din stil i höst och vinter.

Hållbarhet och miljötänk

Årets mode har fokus på hög kvalitet och återvunna material. Det gamla tänket med slit-och-släng ser äntligen ut att vara slut inom herrmodet. Nu finns ett starkt fokus på hållbarhet både när det gäller miljön och materialen i plaggen Kvalitet är viktigare än någonsin förut. Det ska dessutom vara ett praktiskt mode, där designers har lagt mycket tid på att kläderna ska sitta och kännas bra men samtidigt vara funktionella.