Kläder för lite extra krydda

LångklänningBara för att det är en högtid eller någon annan typ av kalas så står det ju inte skrivet i sten att det måste användas jätteformella kläder varenda gång. Då och då, eller jämt och ständigt, så vill man kanske ha något som drar åt sig lite mer blickar. Vi ger tips på några plagg vi tycker kryddar outfitten. 

Klänning

Klänningar är som bekant härliga plagg att använda för det mesta – och går ju att använda för det mesta eftersom det finns så många olika typer. Alltid finns det någon typ av klänning som passar för ändamålet. Vi tänkte tipsa om lite sexiga klänningar som du kan hitta på Majsans.com.

De klänningar vi vill rekommendera är för det första en som heter Hermine. Klänningen finns i flera färger, men vi tycker att den mörklila är snygast. Den har på baksidan trevliga axelband som korsas snyggt på ryggen tack vare den djupa urringningen. Från midjan och nedåt så är klänningen lätt draperad, vilket ger helheten till en mycket trevlig syn.

Den andra vi gärna tipsar om är klänningen Wanesa. Detta är en svart långklänning som längden till trots, ändå låter bärarens ben vara tydligt exponerade. Den är även gjord med en stilig drapering på både framsida och baksida, från byst ner till mage samt på rumpa.

Strumpeband

Strumpeband, eller stockings som det också kallas, med strumpebandshållare är populära klädesplagg för att krydda din outfit. Mest populära är nog de strumpeband som kallas för nätstrumpeband. De ser ut ungefär som vanliga strumpbyxor, men istället för nylontyget så är det istället benen gjorda som ett nät.

Spets

En klassiker som aldrig blir gammal. Spets finns på ett flertal olika plagg, bland annat på nämnda strumpeband och strumpebandshållare. Annars är det även vanligt att det finns på underkläder – kvinnounderkläder alltså.